
Agora con foto cortesía de Lucre
ingredientes:
150 g. (6 barriñas) de chocolate NESTLÉ POSTRES
300 g. fariña.
120 g. manteiga
110 g. azucre moreno
110 g. azucre
100 g. noces.
1 ovo.
1 cucharadita de fermento en po
ingredientes:
150 g. (6 barriñas) de chocolate NESTLÉ POSTRES
300 g. fariña.
120 g. manteiga
110 g. azucre moreno
110 g. azucre
100 g. noces.
1 ovo.
1 cucharadita de fermento en po
Preparación:
Bater a manteiga abrandada cos dous tipos de azucre ata que estea cremosa; engadir o ovo batido, a fariña e o fermento tamizadas e mesturalo ben.
Partir o chocolate en trocitos pequenos procurando que sexan de tamaño regular e picar as noces; agregalo á preparación anterior e deixala no refrixerador durante 1 hora.
Untar unha placa de forno con manteiga e cunha culler, formar pequenas porcións redondeadas, deixando espazo entre elas.
Cocelas a forno suave ata que estean lixeiramente douradas (de 10 a 15 minutos) e deixalas arrefriar.
Con estas cantidades saen de 35 a 40 galletitas.
Estas galletas poden conservarse durante varios días nunha caixa que peche hermeticamente.
No hay comentarios:
Publicar un comentario